• 010 – 33 33 900

Om oss

Neuro Assistans Sverige AB (556968-9952) bildades 2014 och är en anordnare av personlig assistans enligt LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade).

Vi som grundat Neuro Assistans har lång erfarenhet från både assistans, vård och omsorg. Vi startade det här företaget för att vi såg ett behov av en nischad assistansanordnare som kunde fokusera på utvalda kundgrupper för att nå högre kvalitet i utförandet. Vi som anordnare har ett stort ansvar att hjälpa våra kunder att få ut så mycket som möjligt av sin assistans. Har man t.ex. beviljats assistans till följd av en stroke finns stora möjligheter till framsteg om man har kompetenta assistenter som är behjälpliga med rehab och träning. Neuro Assistans har ett växande nätverk av experter inom neuroområdet som vi samarbetar med.

Har du ännu inget beslut om personlig assistans är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig kostnadsfritt med din ansökan.

Inspektionen för vård och omsorg (IVO)

Neuro Assistans är godkända av Inspektionen för vård och omsorg (IVO) att bedriva verksamhet inom personlig assistans enligt socialtjänstlagen, SoL, och lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade, LSS.

Tillstånd

Kontakta oss

Hör gärna av dig till oss så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig.

Växel:
010 – 33 00 470
Öppettider:
Måndag – fredag, kl. 08:30 – 17:00